Teambuilding av bästa tänkbara sort (och lite träningsvärk)

Som du kanske vet tycker vi på Soft Crew om att hänga tillsammans. De senaste sex åren har vi därför unnat oss en resa utomlands. I år reser vi för första gången i Soft Crews regi vilket är extra kul. Intresset för just MTB är något som växt fram med åren på Soft Crew. Peter Tvingmark som jobbar med IT-säkerhet fastnade direkt.

Efter två varv med kollegan Andy i Vidingsjö började jag leta efter en egen cykel. En vecka senare stod den hemma. Att ligga på gränsen mellan ”jag åker av banan” och ”jag kan nog köra lite snabbare här” är vad som gör MTB så himla roligt säger Peter.

Soft Crew drar till Italien

I år drog vi till Finale Ligure i Italien. En kuststad med imponerande terräng och ett eldorado för friluftsliv. Här finns riktigt fina stigar, mer eller mindre dödsbranta backar, sanslöst vassa stenar, trädrötter, en fin strand, moderna konferensrum, vingårdar, samt så klart det italienska köket. Ajden Towfeek berättar mer.

Årets resa var extra kul då vi var ett ovanligt stort gäng som för första gången samlades som Soft Crew! Att vi dessutom fick vädret med oss och lyckades kombinera grym cykling med skönt strandhäng var hur nice som helst. Det bästa med resan var helt klart den schyssta terrängen i rollercoasterstigen och att få hänga med alla härliga personer. Jag ser redan fram emot nästa resa med detta sköna konsultgäng!

Tid för reflektion och bra möten

Vi lämnar konferensrummet och Post-it lapparna hemma och arbetar istället med värdegrund, vision och kultur i en mer kreativ och solig miljö. Med så mycket erfarenhet och kreativitet i samma rum är det lätt att få igång diskussioner om de senaste teknologitrenderna. Vi hann även få tid att få inspiration, peppa varandra och prata mer om konsultlivet. Oavsett om vi är ute hos kund, på kontoret eller i backen vill vi fortsätta drivas av nyfikenhet, glädje, relationer och samarbeten.

Ensam fri – tillsammans starka

Soft Crew bygger på många års samarbete och vänskap. Våra konsulter är inte bara våra branschkollegor utan även våra vänner. Våra årliga resor stärker oss på flera plan. De leder till bättre samarbete, ger tid för reflektion och gör att vi lär oss mer om varandra. Staffan Rehnberg säger det bra när han berättar om den här typen av resor och dess fördelar.

Som egenföretagare hamnar man ibland lite utanför den sociala kontexten hos uppdragsgivaren. Då är det rätt skönt att ha ett “crew” att luta sig tillbaka mot, med andra som är i samma sits som man själv. Personer man kan utbyta idéer, åsikter och diskutera strategier med. Höjdpunkten i år var nog att slänga sig i havet efter löprundan med Irina och Henrik på lördagen. Ensam fri – tillsammans starka!

En resa att se tillbaka på med glädje

Ligurien bjöd oss på upplevelser vi kommer att se tillbaka på med glädje. Vi är nu redo för att tackla en intensiv och spännande höst tillsammans. Vi avslutar den här texten med ett gäng bilder som får oss att längta till nästa resa. Även den med teambuilding i fokus.

Läs mer om oss och vårt företag på Softcrew.se samt följ oss gärna på Instagram LinkedIn och på Facebook. Ha det bra!