Lunchträning

Ni som känner oss på Soft Crew vet att vi gillar att hitta på saker tillsammans. För att bygga gemenskap och kultur, men framför allt för att ha kul. :)

Den här gången höll Soft Crews Robert Jansz i ett tufft taekwondo-pass.

Taekwondo

Robban har tränat och tävlat i taekwondo till och från sedan början av 2000-talet, utöver taekwondo har även kampsporter som boxning, thai-boxning, karate och bjj utövats.

Taekwondo betyder “foten och handens väg” och är en kampsport ursprungligen från Korea, berättade Robban samtidigt som han visade utrustningen och gick igenom grundläggande moves.

När genomgången var klar var det dags för deltagarna att testa på.

Träning ger färdighet

Redan under uppvärmning fick vi känna på att det här är en träningsform som kräver några års stretching och konditionsträning.

Efter att vi parat ihop oss två och två började träningen. Darko Bilic ställde upp för laget som Robbans partner och fick ta de hårda smällarna medans han höll hårt i mitsarna. Robban flög fram och fick det att se lätt ut, sen var det deltagarnas tur att testa på de olika teknikerna.

Kör bara kör

Vi började med några tuffa kombinationer mot mitsarna. Och träffa gjorde vi allt, både mitsarna, varandra och… golvet. Det visade sig att vissa hade mörkat sina talanger medan andra körde “all in”.

Reflektion

Alla va överens om att det var najs att koppla bort skrivbordet och telefonen ett tag, träffa varandra, reflektera och ha roligt ihop.

Tack för ett grymt pass Robban!

Det ger energi att få sparka av sig och vi gör det gladeligen igen. Ensam är stark, tillsammans kickar vi ass!

Me, Myself and the Crew

// Soft Crew